Veel rook bij Afvalbrand langs de A1 bij Holten. (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn donderdag 1 december 2022 om 11:31 uur gealarmeerd voor een buitenbrand langs de A1. Ter plaatse bleek er een stapel balen in brand te zijn gestoken op een  bouwland tussen de omgekeerde Nederlandsevlag. De stapel balen zou als protest in brand zijn gestoken vanwege de hoge boetes die de provincie de boeren kan opleggen. De brandweer van Enter heeft de brand geblust omdat de rook en vlammen voor afleiding zorgen op de A1 tussen Rijssen en Holten Er geld een maximum snelheid van 70kmu de rechterrijstrook is afgesloten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.