Gewonde bij ongeval tussen auto en bedrijfsbus bij Zuna. (Video)

Zuna – de hulpdiensten zijn vrijdag middag 16 december 2022 om 15:13 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Zunaweg, Molendijk, Verlende Morsweg. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bedrijfsbus door de klap is de bedrijfsbus over de kop geslagen en is op de kant tegen een straat naam bord tot stilstand gekomen. De Verlende Morsweg is afgesloten door het ongeval. De bestuurder van de bedrijfbus is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voetuigen moeten worden afgesleept door een begingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.