Verlichte landbouwvoertuigen langs Diesenplas in Holten. (Video)

Holten/Bathmen – Actie Groep Voll Gass (Genoeg Is Genoeg) maakt met de verlichte langbouwvoertuigen een tocht langs de Verzorgshuizen en Instellingen om ouderen een Hard onder de riem te steken ze beginnen bij Exelse Tol in Lochem daarna gaan ze langs Stichting Vrienden Anke Marjolein in Lochem daarna rijden langs WoonZorgcentrum Tusselerhof in Lochem daarna rijden langs Woonzorgcentrum Van Der Molenhuis in Lochem daarna rijden langs WoonZorgcentrum Marga Klompe in Lochem daarna rijden ze langs Zorggroep Sint Maarten in Lochem daarna rijden ze langs ze door het buurtschap Exel daarna rijden ze langs Woon/Zorgcentrum Marga klompe ‘T Talma in Laren Ge daarna rijden ze langs Dagbesteding ‘T Ruempol in Laren Ge daarna rijden ze langs Woon/Zorgcentrum ‘T Dijkhuis in Bathmen daarna rijden ze langs Woon/Zorgcentrum Diesenplas in Holten en dan zit de lange route er weer.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.