Ongeval tussen auto en fietser in Rijssen.

Rijssen – De hulpdiensten zijn woensdag middag 14 december 2022 om 13:29 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Enterstraat. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een speedbike fiets en een auto. De auto wilde vanaf de Enterstraat de parkeerplaats oprijden bij de Gamma en zag daarbij de man op de speedbike  op het fietspad over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De fietser is in de ambulance gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De auto heeft flinke voorschade opgelopen de fiets van de man word door de politie meegenomen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.