Ree overleefd aanrijding met auto niet op N332 bij Nieuw Heeten.

Nieuw Heeten – de hulpdiensten zijn woensdag avond 14 decembe 2022 om 18:40 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N332. Ter plaatse bleek er een automobilist die vanuit Heeten onderweg naar Holten in Botsing te zijn gekomen met een ree. De ree heeft de klap niet overleefd en moet worden opgehaald door een wild beheerder. De auto van de bestuurder die zelf ook journalist voor een agrarisch blad was bij een boer in Ommen geweest en was onderweg naar Doetinchem moet met flinke schade worden afgesleept zijn zwager die uit Vorden komt brengt de man naar huis in Doetinchem.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.