Auto met meerdere personen in Twentekanaal bij Bornerbroek.

Bornerbroek – De hulpdiensten zijn zondag middag 18 december 2022 om 16:56 uur gealarmeerd voor een voertuig te water aan de kruising Spooldersweg met de Kanaalweg. Ter plaatse bleek er een auto met meerdere personen er in van het talud te zijn geraakt en is in het kanaal beland zij hebben er een nat pak aan overgehouden en zijn erg koud  de zijn bij buurtbewoners opgevangen om warm te worden. De auto ligt ergens onder water daar voor komt een solarboot om de auto te lokaliseren en dan zal die geborgen worden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.