Dodelijk ongeval op de N35 bij Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn zondag avond 18 december 2022 om 19:37 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N35. Ter plaatse bleek er een auto aan het slingeren te zijn gekomen en heeft een hele rij met metalen paaltjes uit de grond gereden die zijn alle kanten opgevlogen er is er ook een tegen een camper gevlogen. De bestuurster is door de brandweer is bezig met het uit de auto knippen van de bestuurster die het ongeval niet heeft overleefd. De combitunnel is afgesloten het verkeer word omgeleid. Er is een traumahelikopter onderweg vanuit Eelde Drenthe. De verkeersongevallenanalyse Gaat ter plaatse onderzoek doen de N35 blijft voorlopig afgesloten.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.