Auto schiet van N36 bij Almelo en gaat over de kop.

Almelo – De hulpdiensten zijn vrijdag middag 23 december 2022 om 12:15 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de N36. Ter plaatse bleek er een auto door een onbekende oorzaak van de weg te zijn gereden in de rechter berm en is door het wild afrastering geschoten over de kop geslagen en in de sloot tot stilstand gekomen. De rechterrijstrook is afgesloten vanuit De A35 richting Almelo. In de auto zaten twee personen die zijn door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeven niet mee naar het ziekenhuis. De onherstelbaar beschadigde auto moet door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.