Ernstig ongeval in Nijverdal.

Nijverdal – Een fietser is donderdag vanmiddag 22 december 2022 ernstig gewond geraakt bij een botsing met een auto. Het ongeval gebeurde op de Rijssensestraat ter hoogte van de Noetselerweg. Naar het laat aanzien reden de auto en de fietster beide vanuit de richting Rijssen naar het centrum. Ter hoogte van de Noetselerweg kwamen de auto en de vrouw op de fiets met elkaar in botsing. Het slachtoffer is met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Wat betreft de aard van de verwondingen zijn geen mededelingen gedaan.

Onderzoek,

De Voa van de politie Oost Nederland is op dit moment ter plaatse en stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de botsing. De Rijssensestraat in voor autoverkeer afgesloten, fietsers kunnen, hetzij over de stoep, de plek van de aanrijding passeren.

Hoelang de stremming nog duurt is niet bekend.

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.