Auto in de slip en komt tegen midden vangrail bij Enter.

Enter – De hulpdiensten zijn zondag ochtend 25 december 2022 om 08:25 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A1. Ter plaatse bleek er een auto in de slip te zijn geraakt en is tegen de middenvangrail tot stilstand gekomen. Twee personen waren onderweg vanuit Hilversum naar Enschede. De twee inzitten zijn door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeven beide niet mee naar het ziekenhuis. Er zijn twee rijstroken afgesloten de linker en de middelste rijstrook vanuit Enter richting Knooppunt Azelo. De auto zit met de rechter achter wiel muurvast in de middenvangrail. Een bergingsbedrijf moet de auto met flinke schade afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.