Zinkhol ontdekt door fietsers op rotonde in Rijssen.

Rijssen – de hulpdiensten zijn zondag middag 25 december om 13:48 uur gealarmeerd voor een wateroverlast op de kruising Nijverheidsstraat met de Morsweg-N347. Ter plaatse bleek er een zinkhol te zijn ontdekt door twee kinderen die op de rotonde fietste de twee hebben de brandweer gebeld die zijn ter plaatse gekomen en gingen al snel weer weg ze konden niks doen het zinkhol is midden op het fietspad ontstaan door een onbekende oorzaak. De Gemeente Rijssen/Holten plaats hekken om te voorkomen dat fietsers er in vallen enkele stenen zijn al diep in de grond gezakt.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.