Auto botst tegen boom bestuurder gewond bij Zenderen. (Video)

Zenderen – de hulpdiensten zijn vrijdag middag 6 januari 2023 om 17:32 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Zenderensestraat-N743. Ter plaatse bleek er een auto op de parallelweg naast de N743 door een onbekende oorzaak recht door te zijn gereden en is tegen een boom gebotst en 180 graden gedraaid en is in een diepe sloot tot stilstand gekomen. De bandweer heeft samen met het ambulance personeel de bestuurder uit de auto gehaald hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebacht. Een bergingsbedrijf moet de onherstelbaar beschadigde auto uit de sloot halen en afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.