N346 bij Markelo afgesloten door ongeval. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn donderdag avond 5 januari 2023 om 23:38 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rondweg-N346. Ter plaatse bleek er een flinke aanrijding te hebben plaats gevonden tussen twee auto’s een automobilist had geluk dat er een heg in de rechter berm stond tussen de N346 en het Twentekanaal en kwam daarom tot stilstand als die heg er niet had gezeten was die in het Twentekanaal geschoten de andere auto kwam midden op de verhoging tot stilstand van het voorsorteerstrook. Er zijn meerdere personen in de ambulance gecontroleerd de N346 lag bezaaid met rommel en was afgesloten door de politie aan de ene kant en een weginspecteur van de ProvincieOverijssel aan de andere kant het verkeer word over de parallelweg geleid. Beide auto moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.