Boomkruin valt op schuur in Holten.

Holten – De brandweer is dinsdag avond 10 januari 2023 om 19:20 uur gealarmeerd voor een stormschade op de Deventerweg. Ter plaatse bleek er door de stevige wind een kruin uit een boom te zijn geklapt die in de spoorwal staat en die is op een schuur terecht gekomen. De schuur heeft schade opgelopen door de val op het dat ook een auto heeft krassen opgelopen die voor de schuur stond geparkeerd. De brandweer heeft de takken weg gehaald en de situatie bekeken of er meer naar beneden kon komen dat bleek niet het geval.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.