Paar maanden oude auto betrokken bij ongeval op N350 bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 10 januari 2023 om 17:59 uur  gealarmeerd voor een ongeval op de N350. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto voor de verkeerslichten. De bestuurster van de Citroën kon niet snel remmen voor haar voorganger en botste achterop de twee maanden oude Ford Puma. Het verkeer dat het voorsorteerstrook op wilde rijden van de N350 de A35 op richting Almelo had last van het ongeval. De bestuurder en de bestuurster kwamen met de schrik vrij. Beide auto raakte zo dusdanig beschadigd dat door een bergingsbedrijf moesten worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.