Ongeval tussen auto en bestelbus bij Zenderen.

Zenderen – De hulpdiensten zijn donderdag middag 12 januari 2023 om 17:38 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Almeloseweg-N743. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen een auto en een bestelbus. Er staan aan beide kanten van het ongeval een file tussen Zenderen en Almelo het verkeer word er om en om langs heen geleid. Niemand hoefde mee met de ambulance naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakte zo dusdanig beschadigd dat ze moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.