Vier personen naar ziekenhuis door lekkage gevaarlijke stof bij Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn donderdag middag 12 januari 2023 om 13:56 uur gealarmeerd voor een gevaarlijk stoffen lekkage aan de Dwarsdijk. Ter plaatse bleken er vier personen die met aardappels aan het soteren waren niet lekker te zijn geworden door een onbekende stof dat bleek coolmonoxide te zijn later die mogelijk afkomstig zijn van een aadappel koelcellen dat moet worden onderzocht door een monteur er zijn vier personen met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De Brandweer was aanwezig om metingen te doen.

Foto’s News United/Bert Kamp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.