Ernstig ongeval op kruising in Almelo. (Video)

Almelo – De hulpdiensten zijn dinsdag avond 17 januari 2023 om 18:07 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Kruising Bleskolksingel met de Van Rechteren Limpurgsingel. Ter plaatse bleek er een ernstig ongeval te zijn gebeurd tussen een scooter en een bestelbus bij de verkeerslichten. De scooter bestuurder is ernstig gewond geraakt daar is ook een traumahelikopter voor gealarmeed en geland bij het ongeval uit eindelijk is de zwaar gewonde met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht de traumaarts is meegegaan. De verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.