Vrouw en twee kinderen op tijd uit auto bij Markelo. (Video)

Markelo – De hulpdiensten zijn dinsdag middag 17 januari 2023 om 15:30 uur gealarmeerd voor een autobrand op de Leusmanweg. Ter plaatse bleek er een Renault Clio onder het rijden in brand te zijn gevlogen. De bestuurster hoorde een knal en heeft zichzelf en de de twee kinderen snel in veiligheid weten te brengen bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van de auto al volledig in brand de Leusmanweg is afgesloten door de autobrand. De auto is volledig uitgebrand en zal door een bergingsbedrijf moeten worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.