Gewonden bij frontale botsing in Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 17 januari 2023 om 10:10:05 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Burgermeesterdijk. Ter plaatse bleek er een frontale botsing te zijn gebeurd tussen een auto en een vachtwagen door de klap kwam de auto boven de sloot tot stilstand. De brandweer heeft samen met het ambulance personeel de man en vrouw uit de auto gehaald ze zijn beide met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Burgermeestersdijk is afgesloten door het ongeval. De vrachtwagen en de auto moeten door een begingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.