Gewonde bij ongeval op A35 bij Borne. (Video)

Borne – De hulpdiensten zijn donderdag middag 19 januari 2023 om 14:04 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een vrachtwagen en een auto. De rechterrijstrook is afgesloten voor het verkeer er staat een File vanuit Almelo richting Borne West van 1,7 kilometer en 9 minuten extra reistijd. En vanuit Enter naar Borne West staat er een flinke file vanaf de A1 naar de A35 van 3,3 kilometer en 14 minuten vertraging.

De brandweer heeft een deur uit de auto moeten knippen om het slachtoffer er uit de auto te halen hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. De vrachtwagen kon op eigenkracht met de schade verder rijden.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.