Ongeval tussen twee auto’s bij Nijverdal.

Nijverdal – De politie is dondedag middag 19 januari 2023 gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Baron Van Sternbachlaan met de N35. Ter plaatse bleek er opnieuw een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen twee auto’s bij de verkeerslichten een bergingsbedijf moet er aan te pas komen op de auto’s die muurvast aan elkaar ziten van elkaar te halen de trekhaar van de voorste auto was bij de achterste auto achter de bumperbalk geschoten door de klap. Het baanvak voor rechtdoor op de Baon Van Sternbachlaan is afgesloten. Beide auto’s kunnen straks met de schade doorrijden. Er raakte niemand gewond bij het ongeval.

Gisteren middag gebeurde er ook al een kop-staartbotsing toen aan de andere kant van de weg.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.