Fietsster aangereden door auto in Nijverdal.

Nijverdal – De hulpdiensten zijn vrijdag ochtend 20 januari 2023 om 10:32 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Rijssensestraat met de Bergleidingweg. Ter plaatse bleek er een fietsster te zijn aangereden door een auto op de rotonde. De Rijssensestraat is afgesloten het verkeer moet even omrijden vanuit Rijssen richting het het Centrum van Nijverdal. De fietsster een meisje van 15 een scholier is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoeft niet mee naar het ziekenhuis. De auto heeft een dikke deuk opgelopen op het linker voor scherm.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.