Auto botst frontaal tegen boom bij Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 24 januari 2023 om 06:45 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Lichtenbergerweg. Ter plaatse bleek er een auto tegen een boom te zijn gebotst door een onbekende oorzaak en is ter plaatse aan zijn of haar verwondingen overleden. Een andere automobilist heeft de auto tegen een boom aangetroffen en is direct gaan kijken en heel de hulpdiensten gealarmeerd is in shock.

De Lichtenbergerweg is afgesloten de eerste paar uren tussen Nijverdal en Rijssen Forensische Opsporing Verkeer gaat onderzoek doen daarna zal de brandweer het lichaam uit de auto halen en zag een bergingsbedrijf de auto moeten afslepen.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.