Schade aan woning door schoorsteenbrand in Wierden. (Video)

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag avond 23 januari 2023 om 21:34 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Oude Almeloseweg. Ter plaatse bleek er een schoorsteenbrand te woeden in een twee onder twee onder één kap Woning. De brandweer is op het zolder aan het blussen. Er komt veel rook vrij en er hangt een flinke stanklucht in de straat. De Oude Almeloseweg is afgesloten door de inzet van de brandweer. De brandweer heeft in de woning moeten blussen door de flinke schoorsteenbrand er is schade ontstaan aan de rook afvoerbuis en aan de dak van de woning.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.