Autobrand uit op de A1 tussen Holten en Bathmen. (Video)

Bathmen – De hulpdiensten zijn maandag 23 januari 2023 om 20:20 uur gealarmeerd voor een autobrand op de A1. Ter plaatse bleek er een auto onder het rijden in brand te zijn gevlogen de motor verloor in eens vermogen waarop de bestuurder een parkeerplaats op kon rijden daar sloeg de motor op hol en vloog in brand de politie is al op de parkeerplaats aanwezig was heeft nog geprobeerd de brand te blussen met twee poeder blussers tevergeefs. Parkeerplaats De Hop is afgesloten tussen Holten en Bathmen. De bestuurder had wat afgeleverd in Enschede en was onderweg naar huis in Rotterdam. Bij aankomst van de brandweer uit Holten stond de voorkant al volledig in brand en konden ze al niet meer voorkomen dat de hele auto uitbranden ze hebben de brand geblust. Een bergingsbedrijf gaat de auto afslepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.