Rookontwikkeling bij schoorsteenbrand in Laren Ge. (Video)

Laren Ge – De brandweer van Markelo en Rijssen zijn woensdag middag 25 januari 2023 om 17:52 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Dwarsdijk tussen Laren en Markelo. Ter plaatse is er inderdaad sprake van een schoorsteenbrand er is een flinke rookontwikkeling uit de schoorsteen van een boerderij met een dakpannendak. De Brandweer van Rijssen is met behulp van de Hoogwerker en een Ramoneur de laatste brandende resten uit de schoorsteen aan het vegen er blijft nog steeds veel rook uit de schoorsteen komen. De Dwarsdijk is afgesloten voor het verkeer tussen Markelo en Laten Ge.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.