Ernstig ongeval op de Goorsestraat in Sint Isidorushoeve. (Video)

Haaksbergen – De hulpdiensten zijn donderdag 26 januai 2023 om 07:50 uur gealameerd voor een ernstig ongeval op de Goorsestraat-N347. Ter plaatse bleek e een ernstig ongeval te zijn gebeurd tussen een quad en een tractor met aanhanger op de parallelweg. De Goorsestraat-N347 is even volledig afgesloten geweest tussen Hengevelde en Sint Isidorushoeve nu is alleen de Parallelweg afgesloten tussen Hengevelde en Sint Isidorushoeve de Forensische Opsporing Verkeer doet een onderzoek. De quad bestuuder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.