Ongeval tussen twee auto’s op rotonde bij Wierden

Wierden – De hulpdiensten zijn maandag middag 30-01-2023 om 14:22 uur gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Enterweg met de Rijssensestraat-N350. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd op de rotonde tussen twee auto’s. De Poolse auto reed vanuit Rijssen richting Wierden en zag op de rotonde een bestuurster met haar auto over het hoofd waardoor er een aanrijding ontstond. De 80-jarige bestuurster is flink beschadigd haar auto moest met flinke schade door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.