Voertuig te water bij ongeval in Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn maandag middag 30 januari 2023 om 16:23 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Bedrijvenpark Twente. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bestelbus door de klap is de bestelbus in een sloot met water terecht gekomen. De brandweer heeft vanwege de lekkage bij de auto opneem korrels gestrooid een ambulance heeft de bestuurders gecontroleerd niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus uit de sloot getakeld beide voetuigen moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.