Gewonde bij kettingbotsing op N346 bij Ambt Delden. (Video)

Ambt Delden – De hulpdiensten zijn woensdag middag 1 februari 2023 om 14:22 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N346. Ter plaatse bleek er een kettingbotsing te zijn gebeurd tussen drie auto’s en een bedrijfsbus. Het verkeer vanuit Delden naar Goor kan langs het ongeval rijden. Het verkeer vanuit Goor naar Delden word over het terrein van Tankstation Esso geleid. De bestuurder van de bedrijfsbus is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebrachtEen auto en een bedrijfsbus raakte zwaar beschadigd en moeten worden afgesleept door een bergingsbedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.