Vrachtwagen verliest tegels op A35 door Klapband.

Borne – de hulpdiensten zijn woensdag middag 1 februari 2023 om 14:46 uur gealarmeerd voor een ongeval met een vrachtwagen op de A35. Ter plaatse bleek er een vrachtwagen die geladen is met stenen een klapband te hebben gedragen in de scherpe bocht vanuit de A35 bij Borne West naar de A1 richting Enter/Rijssen. Door de klapband achterop de oplegger is de vrachtwagen een paar tegels verloren die zijn op de weg terecht gekomen en zijn inmiddels door Rijkswaterstaat in de berm gegooid het wegdek moet nog wel schoongemaakt worden daarom is de rechterrijstrook afgesloten. De vrachtwagen moet wachten op een banden boer voor dat die weer verder kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.