Ongeval tussen auto en bestelbus in Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn woensdag 1 februari 2023 om 11:15 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Henriette Roland Holstlaan. Ter plaatse bleek er een kop-staartbotsing te zijn gebeurd tussen een Poolse bestelbus en een auto. De Poolse bestelbus remde voor een overstekende voetganger of Fietser de auto die achter de Poolse bestelbus reed kon niet meer op tijd remmen en botste er achterop. De bestuurder van de auto heeft een paar kleine wondjes in zijn gezicht en is gecontroleerd door de ter plaatse gekomen ambulance maar hoeft niet meer naar het ziekenhuis.

De auto moet met schade door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.