Binnenbrand in Café in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn maandag middag 6 februari 2023 om 13:08 uur gealarmeerd voor een brand gebouw aan De Joncheerelaan. Ter plaatse bleek er een brand te zijn uitgebroken in het café. De man die daar boven woont zag rook en rook een brandlucht toen hij beneden ging kijken stond alles onder de rook en hij zag dat e brand hij heeft nog met een emmer water en een brandblusser geprobeerd de brand te blussen en heeft de brandweer gebeld. De brandweer is bezig met bluswerkzaamheden in het café en is de het café aan het ventileren wat er precies onder het tap heeft gebrand is niet bekend. Een rijstrook is afgesloten van De Joncheerelaan vanuit Hellendoorn naar Nijverdal de politie leid het verkeer langs de brand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.