Flinke schoorsteenbrand in Rietgedekte boerderij in Holten.

Holten – De hulpdiensten zijn maandag avond 6 februari 2023 om 19:36 uur met groot materieel uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Markeloseweg. Ter plaatse bleek er een flinke schoorsteenbrand te woeden in een rietgedekte woonboerderij. De brandweer is druk aan het blussen om de rietenkap nat te maken om de schoorsteen er komen flinke vuurvonken uit en veel rook. Met behulp van de hoogwerker en ramoneur word de schoorsteen geveegd, daarbij komt ook veel rook vrij. Door dat de hoogwerker midden op de weg staat is de parallelweg Markeloseweg die langs de N350 loopt afgesloten tussen Markelo en Holten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.