Ravijn ondanks winst klaar in Europa

Nijverdal – Een verbeten strijd ten spijt vanavond in het Nijverdalse bad Het Ravijn. Daar werd de return gespeeld van de kwart finale in de LEN Challenger cup. De mannen van Het Ravijn streden tegen ENKA Istanbul voor wat ze waard waren. Ondanks een winst van 16-15 werd de uitschakeling voor het Europese toernooi een feit. topscorer van het toernooi was nr 10 Yoran Loos.

Een volgepakt bad met supporters zagen hun sportmannen een verbeten strijd voeren onder aanvoering van coach Ron Loos. De Nijverdsalse formatie wist in de eerste periode aan de leiding te gaan. De Ravijners waren niet onder de indruk van de Turkse waterpoloërs en wisten een 5-3 stand te noteren na het eerste part.

Hele wedstrijd aan de leiding

De Nijverdsalse formatie wist de hele wedstrijd aan de leiding te blijven, en in de derde periode de afstand tot de mannen van ENKA zelfs te vergroten. De mannen uit Istanbul wisten uiteindelijk de achterstand tot 1 doelpunt verschil terug te brengen. Hierdoor raakte een ticket naar de halve finale uit zicht. Erg jammer volgens Coach Ron Loos die onder de indruk was van de prestatie van zijn team vanavond. Helaas is het teveel punten morsen in Istanbul de heren fataal geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.