Gewonde bij frontale botsing in Nijverdal. (Video)

Nijverdal – De hulpdiensten zijn dinsdag avond 7 februari 2023 om 19:25 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wierdensestraat. Ter plaatse bleek er een frontale botsing te zijn gebeurd tussen tussen twee auto’s. Een van de beide auto’s is op de verkeerde weghelft terecht gekomen. De bestuurster is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De Wierdensestraat is afgesloten vanaf de Kruising Baron Van Sternbachlaan en de kruising Wierdensestraat met de Louis Pasteurstraat. De brokstukken liggen over de hele weg bezaaid.

Beide auto moeten zwaar beschadigd door een bergingsbedrijf worden afgesleept.

Video News United / Jan Willem Kleinhorstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.