N35 afgesloten door ongeval tussen Nijverdal en Wierden.

Wierden – De hulpdiensten zijn dinsdag 7 februari 2023 om 17:57 uur gealarmeerd voor een ongeval op de N35. Ter plaatse bleek er een ongeval te zijn gebeurd tussen een auto en een bakwagenbus. De bestuurster van de voorste auto is door ambulance personeel gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De N35 is afgesloten vanuit Nijverdal naar Wierden het verkeer word over de parallelweg geleid daar staat ook een flinke file. De auto en de bakwagenbus moeten worden afgesleept. Volgens een getuige heeft de bakwagenbus een file over het hoofd gezien waarop die hard achter de auto is gebotst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.