Wederom picknick bank in brand gestoken (Video)

Holten – De hulpdiensten zijn zaterdagavond gealarmeerd voor een buitenbrand op de kruising Korenweg met de Sprengenweg. Ter plaatse bleek er opnieuw een picknick tafel en twee banken van kunststof in brand te zijn gestoken. Een bestuurster van een auto die op de Aalpolsweg reed zag een rode gloed en zij is gaan kijken en zag de tafel en de twee banken volledig in brand staan. Meteen zag ze ook twee jongens die zich uit de voeten maakten een zandweg in. Op de plaats van de brand is ook een fiets achter aangetroffen die mogelijk van een van de daders is. De brandweer heeft de fiets meegenomen naar de kazerne. De brandweer wist het vuur snel te doven, niettemin ontstond er een flinke schade .

Op 16 december 2022 ging er ook al een picknick tafel en twee banken in vlammen op, die stonden toen naast deze tafel en banken die nu in vlammen zijn opgegaan.

Foto’s News United / Jan Willem Kleinhorstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.