Fietser komt om het leven bij ongeval Hellendoorn (video)

Hellendoorn – Een 77 jarige fietser uit Hellendoorn is vanmiddag bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Hoe het ongeval kon ontstaan wordt onderzocht door de Forensische Opsporing afdeling Verkeer van de politie Oost Nederland.

Het ongeval vond plaats rond 15:35 op de kruising Haersingel / Elerweg. Door nog onbekende oorzaak kwamen de fietser en de auto met elkaar in botsing. De automobilist bleef ongedeerd bij de aanrijding. De fiets kwam door de klap van de aanrijding enkele meters verderop in de berm terecht en raakte zwaar beschadigd.

De N347 Haersingel / Ommerweg is afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.