Voorleeskampioenen gemeente Hellendoorn bekend

Rosa-Linn Rozema en Lars Angeenbrug voorleeskampioenen in de gemeente Hellendoorn.

Rosa-Linn Rozema van de Prinses Marijkeschool en Lars Angeenbrug van basisschool De Es zijn afgelopen zaterdag de voorleeskampioenen van de gemeente Hellendoorn geworden. De voorleeswedstrijd werd in het ZINiN Theater gehouden, waar het aanwezige publiek de deelnemers flink aanmoedigden.

Moeilijke taak voor de jury
De jury had een moeilijke taak om twee winnaars te kiezen uit de deelnemende voorleeskampioenen van de basisscholen. In de eerste ronde las Rosa-Linn Rozeman als beste voor. Van de voorlezers uit de tweede ronde was Lars Angeenbrug de beste voorlezer.

Tekst en foto’s  ZINiN Bibliotheek 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.