Vertraging op het spoor en op de weg door defecte trein bij Holten.

Holten – Proail is maandag ochtend 20 februari 2023 om 07:57 uur gealarmeed voor een defecte trein aan de Stationstraat. Ter plaatse bleek er een defecte sprinter trein op het station te staan door de defecte trein stond er ook een Intercity trein gestrand achter daardoor bleven de overbomen op de Beukenlaan naar beneden achter de Intercity trein stond een Goederentrein stil daardoor bleven er op twee overwegen de spoorbomen naar beneden op de Geskesdijk en op de Rijssenseweg-N350 enkele automobilisten waagde het toch om tussen de gesloten overbomen door de rijden wat kan leiden tot een gevaarlijke situatie als de treinen toch weer gaan rijden op de N350 tussen Holten en Rijssen stonden aan beide kanten flinke files er eden geen treinen door het incident tussen Deventer en Rijssen. Om 08:45 uur begonnen de treinen weer te rijden wat er nu precies aan de sprinter kapot was is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.