Vrachtwagen gekanteld op N752 bij Markelo.(video)

Markelo – De hulpdiensten zijn maandag ochtend 20 februari 2023 om 12:11 uur gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Rijssenseweg-N752. Ter plaatse bleek er een vrachtwagen in een bocht naar Links in de berm te zijn gekomen en is vervolgens van het talud afgeschoten en is op de kant in een maisland tot stilstand gekomen. De chauffeur is door ambulance personeel gecontroleed maar hoefde niet me naar het ziekenhuis. De vrachtwagen is geladen met drijfmes, dat moet eerst worden overgepompt in een andere vrachtwagen voor dat de bergingswerkzaamheden kunnen beginnen. De oorzaak waardoor de vrachtwagen plotseling naar rechts schoot is niet bekend.

Video ©2023 Reggestreeknieuw / Jan Willem Klein horstman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.