Voorjaarsvakantie bij ZINema

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur en ZINema Nijverdal is weer volop geopend tijdens deze vakantie en draait verschillende, fantastische films. Voor de jeugd draait ZINema de films ‘Mummies’ en ‘Asterix & Obelix in het Middenrijk’. In de avonden draait ‘Magic Mike’s Last Dance’, de nieuwste film in deze cultfilm reeks.

Mummies, een grappige animatiefilm voor het hele gezin
De animatiefilm ‘Mummies’ is een grappige en avontuurlijke film voor het hele gezin, die te zien is bij ZINema. Als drie mummies onverwacht door een reeks ongelukkige gebeurtenissen in Londen terecht komen, beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis en dat leidt natuurlijk tot gekke en lachwekkende situaties.

Avonturenfilm ‘Asterix & Obelix in het Middenrijk’
Toverdrank, dappere strijders en bovenmenselijke krachten vormen de ingrediënten voor de avonturenfilm ‘Asterix & Obelix in het Middenrijk’. De twee onafscheidelijke helden Asterix & Obelix schieten de Chinese prinses Fu Yi te hulp, wanneer zij in de problemen komt na een staatsgreep, waarbij de moeder van Fu Yi gevangen is genomen.

Magic Mike’s Last Dance
Na een adembenemende lapdance komt Mike erachter wat de bedoeling van een rijke vrouw is en blijkt er veel op het spel te staan en gaat hij met haar naar Londen. Het wordt hard werken en de vraag is of het hem zal lukken een groepje sexy nieuwe dansers klaar te stomen om een geweldige show neer te zetten?
Complete filmagenda en reserveringen
Voor een volledige filmagenda en het reserveren van kaarten kan men terecht op www.zinin.com, telefonisch via 0548-624489 of aan de kassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

Voor meer informatie:

ZINema Nijverdal
Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal
Tel. 0548-612494
E-mail: info@zinin.com
             www.zinin.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.