Eerste live-show Erik Neimeijer met nieuwe band bij de Smidse in Nijverdal

ZINiN erg blij met last minute boeking


ZINiN heeft last minute een fantastische show aan de programmering in De Smidse kunnen toevoegen en heeft daarmee meteen een dubbele primeur te pakken. Op vrijdag 10 maart komt Erik Neimeijer met zijn nieuwe band naar de Smidse in Nijverdal. Het is voor Erik de eerste keer dat hij live speelt met zijn band en daarnaast ook de eerste keer dat hij zijn eigen nummers aan het publiek laat horen.

Erik Neimeijer was één van de energieke en creatieve krachten achter de populaire band Bökkers en jarenlangs speelde hij aan de zijde van leadzanger Hendrik Jan Bökkers op alle grote festivals en voor uitverkochte zalen. Met de formatie Lorrainville won hij als zanger en songwriter een Edison en ondertussen bouwde hij zijn carrière als kunstenaar ook (inter)nationaal succesvol uit.

Neimeijer voor het eerst live met nieuwe band
De muzikale scheppingsdrang van Erik Neimeijer blijft niet stilstaan. Komend jaar brengt hij een album uit met eigen nummers bij platenlabel Goomah Music. Op dit album richt hij zich op de muziek die hem het meeste aan zijn hart gaat. Met hulp van bassist en tekstschrijver Peter Slager (BLØF), Sven Hammond en drummer Jeroen Hobert nam hij dit nieuwe album op. Het resultaat is soulvol en uplifting en in De Smidse zal Neimeijer voor het eerst live te horen zijn met zijn eigen nummers en fantastische liveband.

Ontdek de nieuwe muziek van Erik Neimeijer
Ontdek de nieuwe muziek van Erik Neimeijer en zijn band bij De Smidse in Nijverdal. Kaarten zijn (online) te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

foto ZiNIN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.