IDO helpt bij zaken doen met digitale overheid

Je moet steeds vaker je zaken met de overheid via internet regelen. Dat geldt o.a. voor het aanvragen van toeslagen, werk zoeken, een rijbewijs verlengen, verkeersboetes betalen of een afspraak maken bij de gemeente. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) kun je in de maand maart op 7, 14 en 21 maart tussen 10.00 en 12.00 uur terecht voor hulp bij dit soort zaken.

ZINiN denkt met je mee bij Informatiepunt Digitale Overheid
Wil je iets zakelijks regelen met de overheid via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of heb je hulp nodig bij het lezen van moeilijke brieven? Ga dan naar het Informatiepunt Digitale Overheid in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Hier luisteren we naar jouw vraag en denken met je mee. We geven je direct informatie waarmee je verder kunt. Of we verwijzen je door naar de juiste organisatie. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek, de hulp is gratis. Op de bovenstaande dinsdagen van 10.00 tot 12.00 uur kun je binnenlopen bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Kom eens langs of maak een afspraak via 0548-613342.

Foto en tekst BreinReis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.