ZINiN biedt hulp bij arbeids- en/of buurtconflicten

Heb je vragen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en/of mediation. Kom dan op de donderdagen  9 en 23 maart tussen 12.30 en 14.30 uur naar het Inloopspreekuur Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Arbeidsdeskundige Ria Ruiter geeft gratis advies. 


Inloopspreekuur Arbeidsrecht
Heb je problemen op je werk of in de buurt waar je woont? Dan kun je op donderdag 9 en 23 maart van 12.30 tot 14.30 uur terecht op het Inloopspreekuur Arbeidsrecht in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal. Ria Ruiter van RuiterAdvies geeft gratis advies en kan als mediator optreden bij problemen over arbeidsrecht, sociale zekerheid en buurtconflicten. Verder geeft zij advies op het gebied van arbeidscontracten, reorganisaties, ontslag, WW, WIA, WAO en AOW-uitkeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.