Leer goed solliciteren bij het Online Sollicitatiespreekuur bij ZINiN

Leer goed solliciteren bij het Online Sollicitatiespreekuur bij ZINiN

Als je solliciteren moeilijk vindt en je kunt iedere hulp gebruiken, doe dan mee met het Online Sollicitatiespreekuur op woensdag 8 maart om 10.00 uur bij ZINiN. Je krijgt advies en antwoord op allerlei praktische vragen rond het zoeken en vinden van (ander) werk.

Hulp bij diverse onderwerpen
Je wordt geholpen bij: het schrijven van een sollicitatiebrief, het voorbereiden van een sollicitatiegesprek, het opstellen van een curriculum vitae (CV), het inrichten van een LinkedIn-profiel, netwerken en personal branding, loopbaancoaching.

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan via www.zinin.com bij het kopje BreinReis. Je ontvangt dan van ZINiN een bevestigingsmail van de reservering.  Omdat het een gezamenlijke activiteit van de Overijsselse Bibliotheken is, ontvang je een dag voor aanvang een mail met daarin de Zoom-link.

Online deelnemen
Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De medewerkers van de ZINiN Bibliotheek helpen je als dat nodig is. Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de ZINiN Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je hebt deelgenomen.

Meer activiteiten
Een groot aantal bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Tekst en foto BreinReis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.