W.C rol gevonden bij autobrand in Almelo.

Almelo – De hulpdiensten zijn woensdag avond 22 februari 2023 om 20:41 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Deldensestraat. Ter plaatse bleek er een bestelbus in brand te staan. De politie heeft het vermoeden dat er brandstichting in het spel is er is WC Rol gevonden onder de auto dat het verdacht materiaal. De brandweer heeft de brand geblust. De politie is met een buurtonderzoek bezig om te kijken of er camerabeelden zijn en of de straat bewoners iets verdachts hebben gezien. De Deldensestraat is door de politie afgezet met twee auto’s door de brand.

Forensisch Opsporing gaat onderzoek doen bij de bestelbus.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.