Schoorsteenbrand in vakantie bungalow in Enter. (Video)

Enter – De hulpdiensten zijn zondag avond 26 februari 2023 om 18:31 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Eversdijk. Ter plaatse bleek er een schoorsteenbrand te zijn uitgebroken in een vakantiebungalow op een vakantiepark. De brandweer van Enter en Rijssen zijn ter plaatse met behulp van de hoogwerker en de Ramoneur word de schoorsteen geveegd daarbij komt een hoop rommel vrij uit het rook kanaal. De mensen die in de bungalow zitten hebben met zand de schoorsteenbrand geblust voor dat de brandweer ter plaatse kwam.

Foto’s News United/Jan Willem Klein Horstman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.